Om RC Sport

Till oss är du alltid välkommen, med eller utan racket i hand. Vi erbjuder en lång rad aktiviteter av skilda slag och välkomnar såväl elitidrottare som kompisgäng, familjer och företag till våra fräscha lokaler.

På RcSport finns 4 inomhustennisbanor med underlag och belysning av högsta klass. Banornas standard möter väl tennislandslagens krav och genom åren har bl a ITF, ATP Challenger Tour och Davis Cup spelats här. Utanför finns 5 nybyggda utomhustennisbanor i naturskönt läge, med Vättern och Rosenlundsbankarna som närmsta grannar.

Vi har två nybyggda padelbanor. Perfekt för affärsmötet, morgonträningen eller kvällsrundan. Våra banor hör till Jönköpings mest efterfrågade i sin klass, och håller mycket hög kvalité.

Vi har även 13 badmintonbanor där vi bl a arrangerat senior-SM och ungdoms-EM, samt två nyrenoverade squashbanor, levererade av ASB för bästa tänkbara kvalitet.

Förutom racketsport erbjuder vi möjlighet att spela curling och bowling samt fina lokaler för klättring. Nordic Wellness driver dessutom ett modernt gym hos oss. Du är naturligtvis också välkommen att boka tid till ett av våra solarier eller sitta ner i vår nyöppnade restaurang.